Barijere i stubići kao mera bezbednosti na parking mestima

Parking barijere i stubići danas su neizostavni elementi u upravljanju saobraćajem. Bilo da su obarajući ili polukružni obarajući stubići, ili obarajuće barijere, svrha im je da kontrolišu kretanje pešaka i vozila, ograđuju prostor, usmeravaju i ograničavaju saobraćaj. Ako se pravilno postave barijere i stubići na tačne lokacije, može se povećati bezbednost pešaka i saobraćaja.

Generalno, parkinzi su uvek mesta koja izgledaju haotično uz neprekidno kretanje i smenjivanje vozila. Većina parking mesta nije dobro dizajnirana. Zbog toga vozač zahteva dodatnu pažnju kako bi sprečio bilo kakve nezgode.

Jedna od najefikasnijih mera za osiguranje sigurnosti i dobrobiti vozača, pešaka i vozila je postavljanje stubića i barijera na parkinzima.

Stubići su jaki, kratki, vertikalni stubovi koji se obično koriste u prostorima da ograniče kretanje vozila ili bolje rečeno upravljaju kretanjem vozila. Označavaju prazan prostor, deluju kao pregrada između vozila i pešaka. Stvaraju barijere da ograniče brzinu vožnje.

bezbedno parking mesto

Dostupne su različite vrste parking stubića. "Parking Čuvar" Vam pomaže u odabiru najboljih parking stubića i barijera prema Vašim potrebama. Posetite našu veb stranicu da biste saznali više.


Parking stubici i barijere

Garancija od 12 meseci na sve proizvode.

Montaža se realizuje u roku od 24h nakon potvrde porudžbine.